Ondernemerschap

Ally Property: klassieke kantoorruimte beschikbaar in historisch Delfshaven

Ally Property - Rotterdam

Op zoek naar een bijzondere kantoorruimte? Ally Property heeft sinds begin augustus een prachtig pand beschikbaar, midden in het historische Delfshaven. Het statige pand uit 1917 ligt aan de Aelbrechtskolk 45B op een zichtlocatie en biedt een fraai uitzicht over het water. In totaal gaat het op een oppervlakte van 76 m2, verdeeld over de entree en de eerste verdieping.

‘Het object is een Gemeentelijk Monument en voorzien van allerlei monumentale details, zoals de oude kluis en glas-in-lood,’ vertelt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij Ally Property. ‘Deze klassieke kantoorruimte vol karakter zou in onze ogen perfect zijn als kantoor voor juristen of advocaten. Maar ook andere geïnteresseerde ondernemers of ondernemingen zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het prachtige historische Delfshaven.’

De huurprijs bedraagt € 1.150,- per maand (exclusief btw). Nieuwsgierig? Op de website van Ally zijn meer foto’s van het pand te vinden.

Lees ook: Ally Property blijft verbonden aan Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws