05-04-22

A&M Groep in nieuwe magazine over volledig CO2-neutraal werken

Op 19 mei presenteren wij het nieuwe bladmagazine van Friends in Business met uiteraard weer veel mooie verhalen over onze partners. In de zomereditie staat ook de A&M Groep, dat sinds oktober volledig CO2-neutraal werkt.

‘Veel relaties hebben de ambitie om in 2030 energieneutraal te werken. Maar waarom zou je wachten tot 2030?’ De A&M Groep geeft vast het goede voorbeeld. Het bedrijf heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om recycling, duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijk ondernemen.

Lees ook: De A&M Groep opereert CO2-neutraal

Stefan van Alphen en Barend Ubbink nemen hun partners en relaties mee in hun ambities. ‘We laten graag zien dat het kán.’ Een grote stap naar CO2-neutraal werken was het plaatsen van zonnepanelen op het A&M-pand aan de Montrealweg in de Botlek. ‘Daarmee zijn we zelfvoorzienend in energie’, zegt Barend, die in september 2021 bij de A&M Groep begon als adviseur duurzaamheid. ‘We hebben zelfs energie over! We kijken nu of we dat kunnen opslaan in batterijen.’   

Het hele verhaal met Stefan van Alphen en Barend Ubbink staat in ons nieuwe magazine. Zo vertelt Stefan ook over A&M’s kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions.

Lees ook: Extra aandacht A&M Recycling voor circulaire economie

Meer nieuws