Ondernemerschap

Barry Kors (WSP Rijnmond): ‘Belsessie met Sander de Kramer en Jörgen Raymann groot succes’

WerkgeversServicepunt Rijnmond - Rotterdam

WerkgeversServicePunt Rijnmond (WSP Rijnmond) heeft deze week liefst 160 werkgevers met een sociaal hart aan de telefoon gehad. ‘Onze belsessie donderdag met Sander de Kramer en Jörgen Raymann was een groot succes’, zegt Barry Kors van WSP Rijnmond.

‘Er werd door bedrijven echt enthousiast gereageerd tijdens de belsessie. Sommige werkgevers wilden alleen informatie, met anderen zijn al concrete afspraken gemaakt. We zijn trots op alle sociale harten in de regio Rijnmond’, vertelt Kors.

De actie is een vervolg van De 100 van Sander. Vorig jaar ging De Kramer met WSP Rijnmond de uitdaging aan om minimaal 100 werkgevers te vinden die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. ‘Die campagne leverde destijds liefst 116 werkgevers met een sociaal hart op. Meer dan 1300 mensen vonden een baan. Dit jaar weer een nieuwe ronde.’

Wil je ook iemand een baan aanbieden vanuit jouw sociale hart? Meld je dan vandaag nog aan via de website: www.sanderendehartenjagers.nl.

Lees ook: Barry Kors (WSP Rijnmond): ‘In 2022 weer meer aan teambuilding doen’

Dit artikel wordt u aangeboden door

WerkgeversServicepunt Rijnmond

Wat doet WSPR?Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de wet banenafspraak (garantiebanen)? WerkgeversServicepunt Rijnmond kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

Meer nieuws