Ondernemerschap

BASE Advocaten: 3511 euro voor Kinderthoraxcentrum tijdens ‘Sporten voor Sophia’

BASE Advocaten - Rotterdam

BASE Advocaten heeft afgelopen zondag liefst 3511 euro opgehaald voor het Kinderthoraxcentrum van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Twee uur lang fietsten Max Luiten, Anneke de Rond, Michiel de Vlieger, Bob Kouveld, Tjalling Bosker, Romée Wouters, Jan-Willem van Geen, Rob Sies en Karina Wolthuis tijdens dit strak georganiseerde spinning evenement ‘Sporten voor Sophia’ van Stichting Vrienden van het Sophia.

In het Kinderthoraxcentrum worden kinderen geholpen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. De specialisten van het Kinderthoraxcentrum willen het ‘So Fit & fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn.

Lees ook: Ruben van Eijck: ‘We proberen elke keer iets nieuws te bedenken’

‘Wij zijn natuurlijk erg trots op onze kantoorgenoten en willen iedereen bedanken voor hun donaties’, meldt BASE Advocaten op social media. Doneren kan overigens nog steeds.

Foto: BASE Advocaten

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws