Ondernemerschap

BeGlobal sponsor van paralympisch zwemteam van KNZB

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal wordt sponsor van het paralympisch zwemteam van de KNZB. Dat maakte het bedrijf van Marco Horneman en André Noordwijk bekend tijdens de BeGlobal Marketing Experience. Speciale gast was Esther Vergeer, Chef de Mission op de Paralympische Spelen en zelf zevenvoudig paralympisch tenniskampioen.

Vorige week organiseerde BeGlobal de derde editie van de BeGlobal Marketing Experience. Partner leveranciers van het bedrijf hebben op deze dag de mooiste en nieuwste premiums uitgestald om klanten weer op nieuwe originele ideeën te brengen voor het versterken van hun merk.

Lees ook: BeGlobal blijft verbonden aan Friends in Business

Daarna volgde het intrigerende verhaal van Esther Vergeer. Dagvoorzitter Jan Dirk Stouten legde haar een aantal lastige dillema’s voor, waardoor de gasten in het stadion van Excelsior werden meegenomen in haar reis tot de persoon die zij nu is.

Tot slot maakte BeGlobal een mooie primeur bekend: het sponsorschap van het paralympisch zwemteam van de KNZB.

Foto: BeGlobal

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws