Businesslunch bij Podium aan de Maas met topillusionist Christian Farla

07-10-19

Friends in Business organiseert op 30 oktober een lunch bij Podium aan de Maas. Alle Friends zijn welkom en tijdens de lunch zal topillusionist Christian Farla een korte show geven. De Rotterdammer staat op 12 december in Ahoy.

Podium aan de Maas is prachtig gelegen aan de Maasboulevard, met een spectaculair uitzicht over de Rotterdamse skyline. Een verborgen plek in de stad. Podium aan de Maas is sinds kort lid van Friends in Business en interimmanager Jeffrey Stubbs staat ook in het najaarsnummer.

Speciale gast Christian Farla is de nummer één illusionist van dit moment. Onderscheiden met drie Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians of the Year” en “Magicshow of the Year”, vijf internationale theatertournees, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk en 10 miljoen YouTube views.

Met zijn tv-optredens met totaal 50 miljoen kijkers behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven. Met de gloednieuwe show Nights of Illusions verovert hij Rotterdam Ahoy op 12 december.

De lunch van Friends in Business bij Podium aan de Maas begint rond 12.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Friends kunnen zich hier aanmelden.

Lees ook: 

Jeffrey Stubbs (Podium aan de Maas): 'Gebouw van persoonlijke ontwikkeling en verbinding'

Meer nieuws