Ondernemerschap

‘Trots op nauwe samenwerking met FMHaaglanden’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

De Van der Ent Group werkt voor vele mooie opdrachtgevers. Een daarvan is FMHaaglanden. Dit bedrijf is een van de grootste facilitair dienstverleners voor de Rijksoverheid en maakt deel uit van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

‘De afgelopen periode hebben we FMHaaglanden mogen ondersteunen bij het organiseren van diverse grote evenementen, waaronder nieuwjaarsbijeenkomsten,’ vertelt Christiaan van der Ent, directeur van het verhuisbedrijf uit Spijkenisse. Dat was een flinke operatie: ‘Onze verhuizers zorgden voor het uithuizen van het gehele bedrijfsrestaurant op verschillende dagen, het opbouwen van het podium en het aankleden en inrichten van de zaal. Daarnaast dienden onze jongens de ruimtes ook weer in te huizen binnen een bepaalde tijd en de volgende dag weer uit te huizen.’

Strakke planning
Christiaan: ‘We hadden een strakke planning die vroeg om teamwork en doorzettingsvermogen. Volgens FMHaaglanden is dat precies wat onze jongens hebben laten zien. Na afloop van de projecten ontvingen we mooie complimenten over de prettige samenwerking en het professionele werk dat we leverden. Op naar de volgende samenwerking!’

Van der Ent vierde vorig jaar het 100-jarig bestaan. Over dat jubileum, en over nog meer zaken, sprak Christiaan van der Ent in oktober tijdens een businesslunch van Friends in Business. Bekijk de video via deze link.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws