21-04-22

Circulair jaarverslag 2021: A&M Groep zet volgende stap in circulaire economie

De A&M Groep heeft in het afgelopen jaar een volgende stap gezet in circulair ondernemen. ‘Wij opereren onder andere sinds 2021 CO2-neutraal, voegden een waterstof elektrische auto toe aan het wagenpark en bleven zoeken naar nieuwe oplossingen’, meldt het bedrijf op de officiële website.

De maatregelen die de A&M Groep heeft genomen om bij te dragen aan een betere wereld, staan in het nieuwe interactieve circulair jaarverslag over 2021. Zo staat in het verslag onder meer beschreven dat de A&M Groep een waterstof elektrische auto heeft toegevoegd aan het wagenpark.

Ook ligt het dak van de vestiging aan de Montrealweg sinds 2021 vol zonnepanelen die voor de energievoorziening zorgen. Verder brengt de A&M Groep haar bedrijfsvoering in lijn met de Sustainable Development Goals. Het afgelopen jaar is een nieuw doel toegevoegd waarop de onderneming impact maakt: doel 17 partnerschappen.

De A&M Groep staat komende maand ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. Stefan van Alphen en Barend Ubbink nemen hun partners en relaties mee in hun ambities. Het nieuwe nummer presenteren wij op 23 mei.

Lees ook: A&M Groep over volledig CO2-neutraal werken

Meer nieuws