Ondernemerschap

CurrentWerkt opent tweede locatie in de Van Nelle Fabriek

CurrentWerkt - Rotterdam

CurrentWerkt heeft mooi nieuws te melden: het opent binnenkort een tweede locatie. En dat doet het uitzendbureau van oprichter Hilal Makhoukhi ook nog eens op een prachtige plek, namelijk de Van Nelle Fabriek.

CurrentWerkt is een uitzendbureau dat zich richt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en dan voornamelijk mensen met een detentieachtergrond. Het bedrijf helpt mensen nu nog alleen vanuit de Berkenwoudestraat in Rotterdam-Zuid. ‘Maar we gaan nu een locatie openen aan de andere kant van de rivier. We zijn ontzettend blij met deze mooie stap en kijken uit naar wat de toekomst ons nog meer zal brengen,’ zegt Hilal Makhoukhi, die de stap onlangs al aankondigde tijdens een businesslunch van Friends in Business.

Lees ook: Hilal Makhoukhi (CurrentWerkt): ‘Ik heb mijn frustratie omgezet in brandstof’

De groei van CurrentWerkt, opgericht in 2017, gaat razendsnel. De mooie missie van het bedrijf blijft niet onopgemerkt. Zo won Current Werkt dit jaar al de prestigieuze Nieuwe Helden-prijs en de publiekprijs van de LEF-prijs 2022.  ‘Daarnaast zie ik dat collega’s groeien en bloeien en dat grote werkgevers aansluiten, omdat ze geloven in ons verhaal. Dat geeft energie,’ zei Hilal eerder.

Lees ook: ‘Megatrots op publieksprijs van LEF-prijs 2022’

Dit artikel wordt u aangeboden door

CurrentWerkt

Wij streven naar een inclusieve samenleving

Meer nieuws