Rotterdam

Fletcher Hotels neemt luxe 5-sterren hotel The Slaak Rotterdam over

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam - Rotterdam

Fletcher Hotels heeft overeenstemming bereikt over de overname van het zeer luxe 5-sterrenhotel The Slaak in Rotterdam. Nadat bekend is geworden dat het hotel afgelopen week failliet is gegaan, is er zeer snel overeenstemming bereikt tussen de curator, de pandeigenaar en Fletcher Hotels. Ondanks het uitgesproken faillissement blijven de deuren van het hotel open. De naam van het hotel wordt vanaf de overname op maandag 19 februari Fletcher Boutique Hotel Slaak- Rotterdam.

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels zegt: ‘Wij zijn zeer trots op deze overname. Dit boutique hotel behoort in Rotterdam tot de meest luxe 5-sterrenhotels en is daarmee een geweldige toevoeging aan onze hotelportefeuille. Het is een mooie aanvulling op de twee hotels die Fletcher Hotels heeft direct naast Rotterdam The Hague Airport. Vooral voor ons luxe segment en ons City hotel segment is Hotel The Slaak een fantastisch product. Als Rotterdammer vind ik Rotterdam natuurlijk de mooiste stad van Nederland. Daar een van de mooiste hotels bezitten, maakt mij extra trots.’

Medewerkers in dienst
Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om bij Fletcher Hotels in dienst te treden. Bovendien hebben medewerkers bij Fletcher ook de gelegenheid om in andere hotels te werken, zoals bijvoorbeeld in de hotels bij Rotterdam Airport. Het restaurant behoudt haar naam en zal de menukaart gaan draaien met het populaire ‘shared dining’ concept van Fletcher op basis van puur, eerlijk en vers eten in luxe.

Gevestigd in Rijksmonument
Het luxe 74 hotelkamer tellende Boutique Hotel The Slaak is gevestigd in een Rijksmonument, waar voorheen onder meer de krant Het Vrije Volk werd gemaakt. Het hotel, dat in 2019 haar deuren opende in het Slaakhuys aan de Slaak, staat bekend om de rijke historie en is één van de meest luxueuze 5-sterrenhotels die de stad kent. Het behoort daarmee tot het absolute topsegment van de hotelmarkt in Rotterdam. Fletcher Hotels is, met ruim 25 jaar ervaring in gastvrijheid, vastbesloten om de vertrouwde kwaliteit in het hotel voort te zetten.

Eerder deze maand nam Fletcher Hotels al drie locaties in Zeist over, waaronder Slot Zeist en Hotel Oud Londen. Lees in dit bericht meer over die overnames.

Het restaurant van The Slaak Rotterdam

Dit artikel wordt u aangeboden door

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Ontzorgen alsof u businessclass vliegt

Meer nieuws