Rotterdam

FreelanceFactoring sluit bijzonder en succesvol 2023 af in sterrenrestaurant

FreelanceFactoring - Rotterdam

FreelanceFactoring kijkt terug op een bijzonder en succesvol jaar. Het Rotterdamse factoringbedrijf behaalde in 2023 een aantal mooie mijlpalen, waarop werd teruggeblikt tijdens het teamuitje dat half december plaatsvond.

Het team van FreelanceFactoring dineerde op vrijdag 15 december bij sterrenrestaurant FG Food Labs van sterrenchef François Geurds. Daar werd heerlijk gegeten én geproost op de mijlpalen van 2023. Zo werden er in totaal 100.000 facturen gefinancierd en steeg de omzet met 20%.

Sponsoring van ultrafietser
Daarnaast toonde FreelanceFactoring dit jaar zijn maatschappelijke betrokkenheid. Via zusterbedrijf o2Factoring werd het #TIME2WIN project ondersteund, waarbij Ultra Distance Cyclist Floris von Bönninghausen een poging deed om het 24-uurs wereldrecord te verbreken. Dit deed hij om aandacht te vragen voor alzheimer, de ziekte waaraan zijn moeder lijdt. Een record leverde zijn poging niet op, maar wel een bedrag van 31.453 euro voor Alzheimer Nederland.

Het team van FreelanceFactoring sloot het kerstuitje af met een potje jeu-de-boules bij Mooie Boules. Karaoke mocht uiteraard ook niet ontbreken en daarna werd tot in de late uurtjes gedanst in de stad.

Bekijk hieronder de aftermovie van de recordpoging van ultrafietser Floris.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws