Ondernemerschap

FreelanceFactoring viert 10-jarig bestaan: ‘Weer vol motivatie voor komende 10 jaar!’

FreelanceFactoring - Rotterdam

FreelanceFactoring heeft afgelopen weekend het 10-jarig bestaan gevierd met het voltallige personeel. Het feest vond plaats in de stad waar het allemaal begon én waar FreelanceFactoring nog steeds gevestigd is: Rotterdam.

Directeur Igor Meijs, die het bedrijf in 2012 samen met mededirecteur en oud-studiegenoot Pieter Rom Colthoff en Wouk Witte oprichtte, spreekt van een ‘groot feest’. Dat feest begon met een diner in restaurant Joelia en eindigde via een karaokebar en het Rotterdamse nachtleven met een overnachting in Hotel New York, waar zaterdagochtend gezamenlijk met elkaar werd ontbeten.

Dromen najagen
‘We hebben gevierd dat we tien jaar bestaan en dat we in die periode heel wat mijlpalen hebben bereikt. Waar we vooral trots op zijn is dat we in tien jaar ontzettend veel ondernemers hebben geholpen om hun bedrijven op te bouwen en hun dromen na te jagen. Na dit feest zijn we weer vol motivatie voor de komende tien jaar!’, aldus Igor.

Lees ook: Igor Meijs (FreelanceFactoring): ‘In 10 jaar van zolderkamer naar professionele organisatie’

Drie labels
FreelanceFactoring neemt facturen van zzp’ers en freelancers over en betaalt de facturen binnen 24 uur uit. Met O2Factoring (opgericht in 2016) doen Igor en Pieter hetzelfde voor mkb-ondernemingen. Onlangs lanceerden ze een nieuw label: Nunia. Daarmee richten ze zich op het hogere marktsegment.

Over Nunia én hun onderlinge samenwerking vertelden Igor en Pieter meer in het meest recente magazine van Friends in Business. Lees het artikel hier.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws