Ondernemerschap

Ormer ICT organiseert ‘geslaagde en unieke’ ronde-tafelbijeenkomst bij Lely

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT organiseerde onlangs in samenwerking met Lely een ronde-tafelbijeenkomst voor IT-managers. Deze bijzondere ontmoeting vond plaats op het hoofdkantoor van Lely in Maassluis. Lely is een Nederlandse en wereldwijd actieve producent van robots en datasystemen voor de melkveehouderij, Het bedrijf produceert voornamelijk machines voor de melkvee-industrie, waaronder volautomatische melkrobots, voeder- en mestrobots.  

Edwin Kouwenhoven, Manager Solutions Infra bij Lely, vertelde over de cloudstrategie binnen Lely. Daarna ontstond een interessante ronde-tafeldiscussie tussen de twintig aanwezigen. Aansluitend kreeg het gezelschap een uniek kijkje achter de schermen in de productiehal. ‘Wat een geslaagde en unieke bijeenkomst was dit!’, meldt Ormer ICT op haar website. ‘Wij willen Edwin Kouwenhoven bedanken voor zijn presentatie, de rondleiding en natuurlijk de gastvrijheid!’

Ormer ICT organiseert regelmatig ronde-tafelbijeenkomsten waarbij kennis delen centraal staat. ‘Wil je de volgende keer ook aansluiten bij een ronde-tafelbijeenkomst? Laat het ons weten!’, roept het IT-bedrijf uit Schiedam op.

Lees ook: Ormer ICT bekroond tot ESET Gold Partner 2022: ‘De beste antivirussoftware’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws