14-12-22

Van der Ent Group verwelkomt studenten van over de hele wereld

Van der Ent Groep ontving onlangs 28 studenten van over de hele wereld in de vestiging in Spijkenisse. Deze studenten waren op dat moment in Rotterdam voor een vijfdaags seminar. Zij volgen een opleiding bij FIDI Academy, de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuis- en relocatiebedrijven.

Van der Ent beschikt over het FIDI Global Alliance Faim Plus 3.2 certificaat. Dit is de hoogst mogelijke waardering in de branche. ‘De opleiding voor internationaal verhuizen gaat over het begrijpen van onze branche en het opdoen van kennis van alle (int) verhuisprocessen. Als onderdeel van de cursus is een bedrijfsbezoek verplicht. Wij vonden het heel leuk om deze aanstormende talenten te verwelkomen,’ vertelt Christiaan van der Ent, directeur van de Van der Ent Groep (foto, rechts).

De studenten behandelden gedurende de dag verschillende onderwerpen, waaronder virtuele taxaties, een training in exportverpakking en een demo van het volledig geautomatiseerde containermagazijn. Daarnaast werd tijdens een bezoek aan het museum meer verteld over de historie van Van der Ent, dat dit jaar het 100-jarig jubileum viert. Aan het einde van de geslaagde dag kregen alle deelnemers en trainers een attentie van Van der Ent Groep.

Lees ook: Christiaan van der Ent (Van der Ent Group): ‘100 jaar, maar klaar voor de toekomst’

Meer nieuws