Ondernemerschap

WSP Rijnmond blijft verbonden aan Friends in Business: ‘Wil je gezien worden, dan moet je zichtbaar blijven’

WerkgeversServicepunt Rijnmond - Rotterdam

WerkgeversServicepunt Rijnmond blijft langer verbonden aan Friends in Business. ‘Wil je gezien worden, dan moet je zichtbaar blijven. Dat kan via jullie communicatieplatform. WSP krijgt regelmatig een podium op social media en in het magazine’, zegt Barry Kors.

‘Bovendien ontmoeten we klanten op een andere wijze dan op kantoor. Op klein- en grootschalige evenementen van Friends in Business. Dat is niet alleen gezellig, maar ook heel nuttig’, aldus Barry, die enkele maanden geleden voor onze camera nog enthousiast vertelde over Sander & De Hartenjagers.

‘We proberen met Sander de Kramer en Jörgen Raymann, die zich ook heeft aangesloten, ondernemers te laten omdenken. Deze campagne vraagt wel iets van onze klanten. Er zijn nog steeds werkgevers die het schaap met de vijf poten willen. Maar het aanbod nu zijn mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.’

Lees ook: ‘We proberen ondernemers te laten omdenken’

WSP is het vaste aanspreekpunt voor werkgevers met een sociaal hart. ‘Wij verbinden werkgevers met mensen die graag willen werken of aan het werk willen blijven. Wij maken een match die past’, legt Barry uit.

Dit artikel wordt u aangeboden door

WerkgeversServicepunt Rijnmond

Wat doet WSPR?Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de wet banenafspraak (garantiebanen)? WerkgeversServicepunt Rijnmond kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

Meer nieuws