Ondernemerschap

Nog meer opslagruimte voor MAAT in Zwijndrecht

MAAT - Alblasserdam

MAAT van directeur Arjan Maat blijft maar groeien. De logistiek dienstverlener beschikt na een overname nu over 10.500 m² bedrijfs- en opslagruimte, 500 m² kantoorruimte en 10.000 m² buitenterrein aan in Zwijndrecht. Het totale complex bestaat uit een vijftal loodsen met een groot verhard buitenterrein.

MAAT had het grootste gedeelte van het complex sinds in 2020 al in gebruik genomen. Nu is het complete terrein in handen van het bedrijf. De bedrijfshallen beschikken over meerdere 10-tons bovenloopkranen en hebben alle de beschikking over 10-tons vloerbelasting. MAAT gaat de loodsen en het buitenterrein gebruiken voor opslagdoeleinden voor derden.

Onlangs breidde MAAT al de vloot uit en werd de samenwerking met jachtbouwer Oceanco verlengd. Bekijk hier alle locaties van MAAT.

Foto: MAAT

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws