WerkgeversServicepunt Rijnmond omslag

WerkgeversServicepunt Rijnmond

DienstverleningDienstverlening

Wat doet WSPR? Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de wet banenafspraak (garantiebanen)? WerkgeversServicepunt Rijnmond kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. U als werkgever beweegt hierin mee door in te spelen op nieuwe wetten, regels, verplichtingen en subsidiemogelijkheden. Het Werkgeversservicepunt Rijnmond is al jaren een betrouwbare partner voor werving en selectie van personeel. Wij hebben een grondige kennis van de arbeidsmarkt en ondersteunen u kosteloos als u bijvoorbeeld aan de slag wil met maatschappelijk verantwoord ondernemen of bij de invulling van uw Social Returnverplichting. Wij brengen gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar.

Gemotiveerd personeel

We vinden het belangrijk om voor iedere functie de juiste mensen te werven. Ons bestand werkzoekenden is door de opbouw in leeftijd, opleiding en werkervaring, heel divers. Door omstandigheden hebben ze een uitkering, bijvoorbeeld omdat ze (recent) hun baan zijn kwijtgeraakt. Eén ding hebben onze werkzoekenden allemaal gemeen: ze willen graag aan de slag en zijn direct beschikbaar! Onze dienstverlening stopt niet na het matchen van de kandidaat: de juiste begeleiding van de werknemer op de werkvloer kan het verschil maken.

  • Gemotiveerde werkzoekenden
  • Diversiteit
  • Begeleiding van de werknemer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

U wilt als bedrijf een positieve bedrage leveren aan uw omgeving? WerkgeversServicepunt Rijnmond ondersteunt werkzoekenden die niet op eigen kracht werk kunnen vinden. Samen met u als werkgever bereiden we hen voor op een toekomst van vakmanschap. Dat resulteert in een sociaal verantwoord ondernemerschap!

  • Goed voor uw bedrijfsimago
  • Steeds vaker een voorwaarde voor overheidsopdrachten
  • Klaar voor de Participatiewet

Kosten en voordelen

Neemt of heeft u een werkzoekende met een uitkering in dienst? Dan bestaat de kans dat u gebruik kan maken van een aantal financiële tegemoetkomingen zoals premiekortingen.

U toont hiermee niet alleen uw betrokkenheid bij de maatschappij als maatschappelijk verantwoord ondernemer, maar profiteert ook van de financiële voordelen. Wij adviseren u hier graag over. Onze dienstverlening is kosteloos. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding, wij helpen u graag!

  • Premiekortingen van de belastingdienst
  • Advies en informatie over subsidies en regelingen

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Nieuws

Barry Kors (WSP Rijnmond) geniet van zijn werk

Barry Kors (WSP Rijnmond) geniet van zijn werk

‘De diversiteit aan mensen die ik ontmoet vind ik erg leuk. Van gevangene tot directeur van...

WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSP) sluit zich aan bij Friends in Business

WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSP) sluit zich aan bij Friends in Business

WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSP) heeft zich aangesloten bij Friends in Business. Dit mooie...

Contactgegevens

Adres
Herenwaard 23

3078 AK Rotterdam

https://www.wsprijnmond.nl/
010-700 89 89