Ondernemerschap

Van der Ent viert 100-jarig jubileum met ‘oud of the box’ fotoserie

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Van der Ent Group bestaat dit jaar precies 100 jaar. In aanloop naar dat bijzondere jubileum is het verhuisbedrijf uit Spijkenisse een bijzondere fotoserie gestart op social media.

‘Dit jaar bestaat Van der Ent 100 jaar!’, schrijft het bedrijf op LinkedIn. ‘Om dit te vieren zal er eens in de zoveel tijd een toffe foto ‘oud of the box’ gedeeld worden. Te beginnen met een foto van het eerste kantoor van Van der Ent. Wát een verschil met toen en nu!’

Op de foto is een oud houten huisje te zien, waar de overgrootvader van de huidige eigenaar Christiaan van der Ent ooit begon. Een kleine honderd jaar later heeft de Van der Ent Group vestigingen in Spijkenisse, Rotterdam en Den Haag. Het bedrijf is gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen en beschikt over ruim 80 gediplomeerde medewerkers.

Vierde generatie

‘Als kind vond ik die vrachtwagens al machtig mooi,’ vertelde Christiaan van der Ent enkele jaren geleden in Friends in Business. ‘Bloedirritant vonden de chauffeurs dat zoontje van de baas dat zo nodig mee moest op de bijrijdersstoel. Toen ik achttien was, kwam de vraag of ik in het bedrijf wilde. (…) Mijn zus, mijn neef en mijn nicht waren misschien ook geïnteresseerd. Mijn neef en nicht haakten uiteindelijk af. Mijn zus wilde wel blijven, maar had liever niet de eindverantwoording. Ik bleef dus over, uit volle overtuiging. (…) Ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen dan dit. Ik leef, ik adem de zaak.’

Lees ook: Van der Ent Group ontvangt hoogste waardering in branche

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws