Friends

3B Exclusief BV

Rotterdam

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm. 3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Friends

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm.
3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Bij de aanschaf van een exclusieve en luxe auto gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. U wilt zeker weten dat u maximaal plezier haalt uit uw nieuwe aanwinst. 3B Exclusief helpt u daarbij. Wij zijn een betrouwbare partner, gespecialiseerd in de verkoop van luxe auto’s. Een luxe auto kopen bij 3B Exclusief betekent dan ook dat u kunt rekenen op topkwaliteit in producten en een uitstekende service. Innovatie, perfectie en klasse spelen een belangrijke rol binnen onze onderneming. We zorgen ervoor dat de auto’s in onze voorraad aan die eisen voldoen, maar houden onszelf – bijvoorbeeld in onze dienstverlening – uiteraard aan dezelfde standaarden.

Uw exclusieve auto vinden is één, maar bij de aanschaf zelf komt meer kijken. Zo moet uw nieuwe auto wellicht verzekerd of gefinancierd worden. Bij 3B Exclusief begrijpen we dat als geen ander en we helpen u daar graag mee verder.

Door onze jarenlange ervaring mogen wij met recht specialist genoemd worden op het gebied van de juiste financieringsmogelijkheden en uiteraard kennen wij de weg naar de assuradeur om uw auto tegen de scherpste tarieven te laten verzekeren.

Onze specialisten informeren u graag over de vele luxe merken die we hebben staan, over hun historie en techniek. En ook over de inruilmogelijkheden van uw huidige topklasse occasion en de eventuele financieringsvormen.

Contactgegevens

Adres

Haltewachter 18-20
3034 KE Rotterdam

Online
Contactpersoon

Eric Bakker

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?