Friends

WTW

Rotterdam

Uw risicomanagement en verzekeringen uitstekend geregeld door WTW

Friends

WTW adviseert bedrijven bij het beheren van hun risicomanagement. Met een wereldwijd netwerk biedt WTW u data en kennis gedreven oplossingen waarbij wij uw risico’s in kaart brengen en adviseren over de beste vervolgstappen voor uw onderneming.

In Nederland staat een enthousiast en zeer ervaren team klaar om zowel nationale als internationale bedrijven te adviseren. WTW is een van de drie grootste makelaars ter wereld met ruim 45.000 medewerkers wereldwijd. In Nederland werken ruim 100 experts op het gebied van risicomanagement en verzekeringen (“Corporate Risk & Broking”) vanuit onze kantoren in Rotterdam en Amstelveen.

Wij zien dat C-level de behoefte heeft managementbeslissingen te valideren. Met onze geavanceerde Risk & Analytics modellen bieden wij risicomanagers de mogelijkheid om de data achter de beslissingen inzichtelijk te maken. Hiermee vergroten we het eigenaarschap van risicomanagers gedurende het hele jaar en niet alleen tijdens het verlengingsproces van uw verzekeringen.

Onze expertise ligt bij diverse sectoren waaronder: Tech, Landbouw & Voeding, Transport & Logistiek, (duurzame) Energie, Vastgoed, Industrie, Bouw, en Publieke sector. Daarnaast adviseren wij graag over uw volledige schadeportefeuille zoals: Brand, Aansprakelijkheid, Constructie, Transport, Supply chain, Cyber en Bestuurdersaansprakelijkheid. Tevens hebben wij teams gespecialiseerd in M&A en Trade Credit om u zo goed mogelijk bij te staan bij een overname of op het gebied van werkkapitaal, garanties en kredietverzekeringen.

Naast risicomanagement en schadeverzekeringen biedt WTW een groot scala aan oplossingen met betrekking tot uw werknemers. Denk hierbij aan verzuimmanagement, zorg, inkomen, pensioen, welzijn en ESG-vraagstukken.

Binnenkort een keer kennismaken om te kijken wat WTW voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij komen graag bij u langs!  

Stefan Weda

Head of Risk & Broking Benelux

Contactgegevens

Adres

Fascinatio Boulevard 240
3065 WB Rotterdam

Online
Contactpersoon

Stefan Weda

Head of Corporate Risk & Broking Benelux

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?