Friends

Admix creative agency

Rotterdam

Zet creativiteit in om je organisatie in beweging te brengen. Of je nu groeiambities hebt als bedrijf, een ander businessmodel zoekt of je employer brand wilt versterken... succesvolle verandering begint met goede communicatie én creativiteit. Met nieuwe inspiratie en energie om dingen in beweging te zetten. Maar ook met nieuwe inzichten die data en onderzoek je bieden. Bij Admix creëren we al 47 jaar succesvolle verandering, met specialisten in elke communicatiediscipline. Van merkpositionering en contentcreatie tot online strategie en digital design. Benieuwd hoe onze veranderkracht ook jouw organisatie verder brengt? Bel Raymon de Kruijff via 010-270 75 75 of kijk op admix.nl/veranderkracht

Friends

Creating change in b-to-b
Bij Admix geloven we dat creativiteit als vliegwiel kan werken. Wij zetten onze creativiteit graag in om een complexe strategie te vertalen naar een belofte die voor iedereen helder is. Om nieuwe inzichten te ontdekken over de meerwaarde van jouw merk of organisatie. Maar ook om betekenisvolle content en relevante touchpoints te creëren voor al je doelgroepen. Hierbij zijn jouw ambities ons vertrekpunt bij alles wat we doen: een 360° benadering waarbij élke boodschap, élk middel en élk kanaal bijdraagt en richting geeft aan jouw missie.

Zo dragen wij al 47 jaar bij aan verandering in de wereld van finance, dienstverlening, health, bouw en vastgoed. Dit doen we met specialisten in alle communicatiedisciplines, van merkpositionering en design tot digital technology en marketing. En met onze Rotterdamse handen uit de mouwen en voeten stevig op de grond. Ook voor jou bundelen we graag onze veranderkrachten, om zo de ideale Admix te vormen voor de beweging die jij op gang wilt brengen.

Laten we kennis maken
We vertellen graag meer over onszelf en hoe we naar verandering kijken. Onder het genot van een kop koffie verkennen we dan hoe we jou verder kunnen helpen bij jouw ambities en uitdagingen.

Stay up to date
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief of lees al het laatste nieuws op onze social kanalen.

Contactgegevens

Adres

Kratonkade 3, 3024 ES Rotterdam

Online
Contactpersoon

Raymon de Kruijff

managing director

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?