Friends

Boers Crew Services B.V.

Rotterdam

Your crew, our people!

Friends

Boers Crew Services is in 1946 in Rotterdam opgericht. Wat begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie die zich de meest ervaren Crew Change Specialist van Nederland mag noemen. Wij zijn een crew change specialist met als doel, onze klant te ontzorgen. Dit doen wij middels lokale kennis van immigratieregels en maritieme infrastructuur. Wij voorzien crew met alle benodigde documenten om veilig aan boord te stappen in alle Nederlandse, Belgische en Duitse havens.  

Een samenwerking met Boers, is een samenwerking met toegewijde en gespecialiseerde medewerkers die 24/7 de best mogelijke service bieden. Het belangrijkste verschil tussen port-agencies en Boers, is de specialisatie in alle bemanning gerelateerde diensten. Wij kunnen ons volledig focussen op de bemanning waardoor wij meer ruimte hebben om ons te specialiseren in de visumregels, COVID-19 gerelateerde regels per land, hotels, vluchten, et cetera. Wij zijn er voor de bemanningsleden, de mens staat bij ons op één! Bij ons krijg je de best mogelijke service tegen een concurrerende investering. 

Onze crew change omvat alle diensten zoals het registreren van ISPS, het assisteren bij immigratie het boeken van hotels, tenderservices of het maken van een afspraak bij een arts, tandarts of ziekenhuis met een voorfinanciering tot € 2.500,-. ‘Your crew, our people! ‘ 

Contactgegevens

Adres

Fokkerstraat 574, 3125 BE Schiedam

Online
Contactpersoon

Peter Smit

CEO and co-owner

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?