Friends

Maas-De Koning

Capelle aan den IJssel

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat is kenmerkend voor M. de Koning. Met 170 gemotiveerde professionals werken wij aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten. Kortom, u staat bij ons centraal!

Friends

Wat je van ver haalt is lekker. Maar een goede buur is weer beter dan een verre vriend. En in de Randstad is Maas-De Koning die goede buur. Met maar liefst 13 vestigingen van Krimpen aan den IJssel tot Uithoorn. Tegen de steden Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Utrecht aan, maar nooit erin.

Bij Maas-De Koning kennen we onze klanten. Van naam zeker, maar we weten ook waar behoefte aan is. We kunnen makkelijk schakelen met onze klanten en om maar in de mobiliteitstaal te blijven, beter sturen naar oplossingen. Want daarvoor moet je kennis hebben, maar ook een beetje kennissen zijn.

We zijn een combinatie van twee familiebedrijven en dat merk je. Dat merk je aan de betrokkenheid, aan het inleven en aan het meedenken. Kortom we weten goed wat onze klanten letterlijk en figuurlijk beweegt. Of dat nou gaat over leasing, elektrificatie of bijvoorbeeld schade. Onze dealerbedrijven zijn erop gericht om aan de vraag van vandaag maar ook aan die van morgen te kunnen voldoen. We bieden de merken Audi, Volkswagen, Seat, CUPRA, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. En daar zijn we trouw in. Immers al meer dan 50 jaar. En onze klanten zijn weer trouw aan ons, sommigen zelfs even zo lang.

Met Maas-De Koning zijn we startklaar voor wat de toekomst brengt en vraagt. Onze klanten zijn in beweging. Nieuwe behoeftes vragen om nieuwe oplossingen. En wij kunnen dat bieden. Tegelijkertijd verandert er heel weinig. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen ons vakmanschap en onze service blijft waarderen. Want wees nou eerlijk, iedereen wil toch zo’n goede buur.

Contactgegevens

Adres

Volkswagen|Seat Service|Skoda Service Capelle
Wormerhoek 16
2905 TX Capelle aan den IJssel
010-4599400

Audi Capelle
Wormerhoek 5-7
2905 TX Capelle aan den IJssel
010-4599450

Volkswagen|Seat Service|Skoda Service Rotterdam
Vlambloem 40-48
3068 JE Rotterdam
010-4207111

Volkswagen|Seat Service|Skoda Service Krimpen
Stormpolderdijk 38
2921 LL Krimpen aan den IJssel
0180-559500

Maarten Autolease
Wormerhoek 5-7
2905 TX Capelle aan den IJssel
010-4599475

M. de Koning Autoschade
Industrieweg 17
2921 LB Krimpen aan den IJssel
0180-559565

Online
Contactpersoon

Dagmar van der Gaag

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?