Friends

Rijkse accountants & adviseurs

Barendrecht

Friends

Een sterke IT-focus zorgt voor gekoppelde digitale informatiesystemen die snel en foutloos werken en de noodzakelijke stuurinformatie produceren!

 

Vanuit waarneming en inzicht in cijfers zorg ik voor praktische adviezen die preventief zijn en resultaat oplevert. Omdat elke ondernemer en onderneming uniek is zijn onze adviezen persoonlijk en gaat het altijd om maatwerk. Mijn adviezen kunnen pas maatwerk zijn als ik mij verdiep in de situatie. Ik investeer hiervoor voldoende tijd, zodat ik de ondernemer en de onderneming beter leer kennen. Laat dat maar aan mij over. Ik vind ondernemen namelijk net zo leuk als u. Daar kunt u op vertrouwen.

 

U administratief geheel ontzorgen, dat is mijn doel met MKB boekhoudservice, zodat ondernemen bij u centraal blijft staan. Een consulente op locatie en unieke software maken de ideale combinatie. Tijdrovende administratie behoort tot het verleden. 24 uur per dag inzicht in uw financiële situatie en grip op uw administratiekosten. U onderneemt zorgeloos met MKB boekhoudservice. Wilt u meer weten over Rijkse accountants & adviseurs, kijk dan op www.rijkse.nl Interesse administratief ontzorgd te worden, kijk dan op www.mkbboekhoudservice.nl

 

Opgericht in 1955 zijn we al meer dan 60 jaar actief en effectief in de markt. Sinds de start van Rijkse hebben wij ons gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen opdrachtgevers een beroep op ons voor assurance-werkzaamheden, zoals de (wettelijke en vrijwillige) controle van jaarrekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken. Rijkse is een organisatie met ruim 100 professionals. Vanuit 6 vestigingen, waaronder die in Barendrecht, is deskundige hulp altijd in de buurt. We beschikken over veel lokale kennis en een interessant netwerk. Naast onze vakinhoudelijke kennis bieden wij u een eigen klantenteam met vaste aanspreekpunten en persoonlijke aandacht. Met vaste prijzen voor de vaste diensten ook duidelijke afspraken vooraf en dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Contactgegevens

Adres

1e Barendrechtseweg 52, 2992 XC BARENDRECHT

Online
Contactpersoon

Martin van der Bok AA

Accountant-Adviseur- Vennoot Rijkse en MKB Boekhoudservice

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?