Friends

Codeless

Dordrecht

Friends

CODELESS VERNIEUWT, BOUWT EN ONDERHOUDT SOFTWARE DIE ALTIJD PERFECT AANSLUIT OP UW UNIEKE BEDRIJFSPROCESSEN. ZODAT U DE BESTE SOFTWARE HEEFT VOOR UW BEDRIJF ÉN AMBITIES.

NU, MORGEN ÉN OVER 30 JAAR.

TECHNOLOGIE. YOU LOVE IT, YOU HATE IT.
Het verbindt uw bedrijf met de wereld. En uw mensen met elkaar. Toch kunt u het soms ook uit het raam gooien. Omdat u, hoeveel u ook investeert, steeds weer aanloopt tegen de grenzen van uw systemen. 

Wat gisteren state of the art was, is morgen legacy. Wat doet u dan? Alles steeds maar weer weggooien en iets nieuws bouwen? DAT DACHTEN WIJ DUS VAN NIET…

DE BESTE SOFTWARE VOOR BEDRIJVEN DIE NOOIT MEER OVER SOFTWARE WILLEN NADENKEN.

Wij geloven niet in legacy. Maar in software die zich aanpast aan uw ambities en nieuwe mogelijkheden. Wilt u kunnen werken met robots, pakketten integreren of handmatige processen digitaliseren? Dan moet dat kunnen. Zonder risico’s of lastige overgangsperiode. Uw mensen moeten meteen met de nieuwe mogelijkheden aan de slag kunnen.

CODELESS ZORGT DAARVOOR.

CODELESS ONTWIKKELT STANDAARD SOFTWARE VOOR UNIEKE PROCESSEN.

Eerst bouwen we uw huidige systeem precies na met de nieuwste software. Zodat alles werkt zoals u gewend bent en er geen kennis verloren gaat. Slim Software Nabouwen noemen we dat.

En daarna? Daarna is alles mogelijk. Welke veranderingen en innovaties de toekomst ook brengt, uw software is er klaar voor. Het pakket is net zo flexibel als uw onderneming en groeit mee met uw ambities. Zodat niets uw plannen nog in de weg staat.

BUILD ON YOUR AMBITION.

Codeless.com

Contactgegevens

Adres

Laan van Londen 100
3317 DA Dordrecht

Online
Contactpersoon

Mike Sier

Commercieel Directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?