Friends

Van Mossel Mercedes-Benz

Rotterdam

Friends

Van Mossel Mercedes-Benz Cars, Vans & Trucks
Van Mossel Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer voor de regio Groot Rotterdam en Gouda. Naast het merk Mercedes-Benz is Van Mossel Mercedes ook dealer van het merk smart en FUSO. Van Mossel Mercedes-Benz heeft in totaal acht vestigingen. Met meer dan 300 loyale en vakkundige medewerkers streeft Van Mossel Mercedes-Benz ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Vanuit deze vestigingen bedienen we onze klanten als partner in mobiliteit.

Onze ambitie is: Het ontzorgen van onze klanten op elk gebied van mobiliteit en het blijven leveren van excellente dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als onze klant dit is. Met die gedachtegang beginnen we iedere nieuwe werkdag bij Van Mossel Mercedes-Benz.

 

Van Mossel Autolease Rotterdam

Wij brengen het beste van twee werelden samen. Door onze roots in het haven- en industriegebied zijn we lokaal en voor kleinschalige projecten een toegankelijke leasespecialist. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. Met service, onderhoud en transport in eigen beheer kunnen we u volledig ontzorgen…

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ons bedrijf telt meer dan 300 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel is in Nederland dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, Audi, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Land Rover, Nissan, Mercedes-Benz, MG, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen & Volkswagen Bedrijfswagens.

Contactgegevens

Adres

Driemanssteeweg 690A, 3084 CB Rotterdam

Online
Contactpersoon

Valerie van Mastrigt

Marketing Manager

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?