Friends

Verkerk.

Rotterdam

Bringing buildings to life!

Friends

Duurzame, comfortabele en veilige gebouwen zijn vandaag de dag een vereiste. Zo houden vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen hun eindgebruikers tevreden, én kunnen ze optimaal presteren. Via de doordachte building solutions van Verkerk en onze partners komen gebouwen en terreinen functioneel tot leven. Onze technische installaties, oplossingen en services versterken omgevingen vanaf de toegangspoort. ​

Ons doel? Bringing buildings to life!


Duurzame oplossingen
Adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van duurzame elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Dat is Verkerk! In nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten: installaties realiseren we snel en vakkundig met oog voor kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Met een integrale aanpak gaan we voor het beste resultaat in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. Onze specialismen komen het beste tot uiting in de sectoren utiliteit, industrie en gezondheidszorg.

Innovatie met visie sinds 1923
Al sinds het ontstaan van Verkerk in 1923 vertalen wij de wensen van de klant in toepasbare technische installaties gebaseerd op de nieuwste oplossingen. Innovatie speelt hierbij een belangrijke rol evenals het op peil houden van ons vakmanschap. Een droom die Piet Verkerk had toen hij zijn bedrijf startte als jongeman met verstand van rijwielen en elektriciteit. Vandaag de dag staat Verkerk bekend om zijn innovatieve toepassingen op het gebied van duurzame elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

De kracht van Verkerk is de bundeling van onze specialismen.

Foto: Gert-Jan de Wit. Prins Clausbrug Dordrecht

Contactgegevens

Adres

Molenvlliet 1, 3335 LH Zwijndrecht

Online
Contactpersoon

André van der Meijden

Business Unit Manager

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?