Friends

Rox Legal

Rotterdam

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Friends

RoX Legal

Aangenaam: notaris Rogier van Heeswijk
Notaris Van Heeswijk is al decennia lang een vertrouwde familienaam in Rotterdam en ver daarbuiten. Rogier van Heeswijk staat trots aan het hoofd van zijn notariaat RoX Legal dat is gevestigd in hartje Rotterdam.

Rogier van Heeswijk is van jongs af aan altijd nauw verbonden geweest met het notariaat via zijn vader Vic van Heeswijk. Zijn loopbaan begon als tiener en begon via zijn vader in de postkamer en goed luisteren tijdens veilingen in de Vendu en etentjes met cliënten. Na de studies notarieel recht in Nijmegen, fiscaal recht in Tilburg en de postdoctorale opleiding ondernemingsrecht bracht Rogier zijn kennis in praktijk bij verschillende grote (internationale) kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Van 2011 t/m 2018 was Rogier als partner en toegevoegd notaris verbonden aan Van Heeswijk Notarissen N.V.. Nu gedurende 3 jaar RoX Legal.

Hoe helpt RoX Legal?
Notaris Rogier van Heeswijk en zijn toegewijde team focussen zich dagelijks op vastgoed, ondernemingsrecht en het snijvlak van de 2. Maar ook onderwerpen als samenwerkingsverbanden, fiscaliteit, familierecht, erfrecht, bescherming als je je wil niet kunt bepalen, executieveilingen en financieringen passeren dagelijks de revue bij RoX Legal. Als ‘trusted advisor’ is RoX Legal van alle markten thuis en kun je als klant rekenen op een groot netwerk en de toegevoegde waarde die hiermee samen gaat. RoX Legal helpt om je positie te versterken. Of dat nu is bij een (vastgoed)investering, binnen je bedrijf of gewoon bij je familie thuis. De kennis van RoX Legal en notaris Rogier van Heeswijk is veelzijdig en vooral gericht op jou. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

RoX Legal bouwt bruggen in Rotterdam
‘Het is onze sterke wens om bruggen te bouwen en verbindingen te leggen als trusted advisor. Daarbij is ons Rotterdamse netwerk een groot genoegen en een ideaal vertrekpunt. Met vrienden en loyale doorverwijzers bouwen we een krachtig en prachtig web, waarmee we alle uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Bij RoX Legal zijn de lijntjes kort en is de wil om bruggen te bouwen groot. RoX is trots op zijn Rotterdamse roots. Ons motto luidt: ‘Wie kan delen, kan vermenigvuldigen. Friends in Business is voor ons een zeer waardevol Rotterdams netwerk en dragen we een warm hart toe. We hopen voor de vrienden van Friends in Business een relevante bijdrage te kunnen leveren. Sta je voor een uitdaging? Ik ga haar graag aan!’ Aldus Rogier van Heeswijk.

RoXCasts: over onderwerpen rondom notaris Van Heeswijk
Met een serie aan vodcasts deelt RoX Legal haar kennis over onderwerpen die het team van RoX in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Met de RoXCasts bespreekt Rogier van Heeswijk met uiteenlopende gesprekspartners onderwerpen rondom ondernemingsrecht, vastgoed en veilingen. Als notaris deelt Rogier zijn kennis en dat van zijn netwerk. Het is heel zinvol om de notaris niet alleen sluitstuk te gebruiken en hij nodigt dan ook iedereen uit om hem veel eerder in het proces te betrekken om ellende later te voorkomen. Volg alle RoXcasts via Spotify

Contactgegevens

Adres

Weena 220, 3012NJ, Rotterdam

Online
Contactpersoon

Rogier van Heeswijk

directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?