Inprevo

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Wij ondersteunen organisaties bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving. Vanuit het veiligheidsconcept ‘Doordacht Veilig’ helpen wij bij het bepalen van uw veiligheidsvisie en -beleid. Bedrijfsrisico’s worden in kaart gebracht en voorzien van heldere en praktische verbeterpunten. Inprevo levert: Consultancy Training Products

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Wij ondersteunen organisaties bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving. Vanuit het veiligheidsconcept ‘Doordacht Veilig’ helpen wij bij het bepalen van uw veiligheidsvisie en -beleid. Bedrijfsrisico’s worden in kaart gebracht en voorzien van heldere en praktische verbeterpunten.

Inprevo levert:

Consultancy
Training
Products

Inprevo is ontstaan in 2018 uit Falck Prevention en TSA Safety Products. In 2016 zijn de bedrijven een joint venture aangegaan om elkaar dienstverlening te versterken. Falck Prevention geeft sinds 2004 veiligheidstrainingen en veiligheidadvies aan bedrijven en organisaties in Nederland. TSA Safety Products levert al 25 jaar brandpreventie- en veiligheidsmaterialen.

Contactgegevens

Adres

Inprevo
Zuiddiepjeskade 36
3077 WC Rotterdam

Online
Contactpersoon

Eveline Clausing

Directeur

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?